juanr: estados*

Bookmarks on this page are managed by an admin user.

3 bookmark(s) - Por: Fecha ↓ / Título / Voting / - Bookmarks from other users for this tag

 1. el anacionalismo propone separar el estado de la nación como el liberalismo propone separar el estado de la religión. Los estados así se tornan instituciones meramente administrativas sin ningún carácter identitario.
  http://albertojaura.wordpress.com/2014/02/14/que-es-el-anacionalismo
  Tags: , , por juanr and 1 other (2014-02-15)
  Voting 0
 2. El Ministerio de Salud de Jamaica recibió una misión grupal de GNU Solidario e inauguró oficialmente el proyecto de implementación de GNU Health dentro de su sistema de salud pública.
  http://lasindias.com/el-ministerio-de...-inicia-su-migracion-a-software-libre
  Voting 0
 3. Mentre Espanya debat la llei de transparència, hi ha noves iniciatives governamentals que promouen pràctiques de transparència a diversos sectors de l’administració pública. Fa tres mesos va ser el torn de les institucions culturals, i això fou rebut amb cert nerviosisme tant a museus com a centres culturals a qui mai abans se’ls havia exigit que retessin comptes a través de les seves pàgines web. Però més enllà d’estar obligades a compartir certes dades, les institucions haurien de saber que oferir públicament aquestes dades obertament no només va d’acord amb una ciutadania que requereix cada cop més accés a la informació, sinó que a més, pot convertir-se en una nova forma de diàleg que promou el compromís i la innovació
  http://blogs.cccb.org/lab/article_si-es-transparent-millor
  Tags: , por juanr (2013-09-26)
  Voting 0

Top of the page

Primera / Anterior / Siguiente / Última / Página 1 de 1 enlaces.entramado.net: Tags: estados

Acerca de - Propulsed by SemanticScuttle